Περιμένοντας τους γυμνούς

Που όπως και στον Γκοντό δεν ήρθαν. Αντ’ αυτών ήρθαν καμιά 70αριά ημίγυμνοι και άλλοι τόσοι αστυνομικοί.

Οι δυο προηγούμενες ποδηλατοπορείες που παρακολουθήσαμε από το thess δεν είχαν τόση αστυνομία.

3 κλούβες, ένα φορτηγό για κατασχέσεις κάτια περιπολικά, ζητάδες και ασφάλεια. Προφανώς για να τους προφυλάξουν από τους οπαδούς του Άνθιμου. Περισσότερα θα βρείτε στο thess.

Άλλη πρωτοτυπία ήταν ότι εδώ είχαμε και διαφημίσεις. Μια εταιρία που νοικάζει ποδήλατα και τον ραδιοφωνικό σταθμό Star fm. Τελικά ήταν ένα επιτυχημένο διαφημιστικό κόλπο με αποτυχημένη εκτέλεση, ως προς τον διαφημιζόμενο σκοπό.

Η σύλληψη του Άγγλου έδωσε περισσότερο αλατοπίπερο στην εκδήλωση. Έντεχνα είχε κυκλοφορήσει ότι αν εμφανιζόταν κάποιος γυμνός θα τον μπαγλαρώνανε. Ο ΠΡΕΖΑ ως συνήθως διάδωσε την βεβαιότητα της είδησης, επιτρέποντας να τον ξανασυνδέσουν με την ασφάλεια.

Βλέπετε τα ανύπαρκτα βρακιά θέλουν και επιδέξιους νόμους.

Άντε και του χρόνου με μεγαλύτερο σπόνσορα, γιατί ως γνωστόν το μέγεθος μετράει.

2 σκέψεις σχετικά με το “Περιμένοντας τους γυμνούς

  1. Γυμνή ποδηλατοδρομία είπαν και μου βγήκαν με τα μαγιώ λες και πήγαν γιά ρακέτες στην παραλία. Ο πανελλήνιος Σύλλογος μπανιστιρτζήδων εκφράζει τη βαθυτάτη απογοητευση του.

  2. Κάτι τέτοια λένε «Kostas Terzopoulos Thessaloniki is the dirtiest city in Europe especially in term of pollution» και μετά δεν τους παίρνει κανείς στα σοβαρά… να σας δείξω εγώ την dirtiest city in Europe με αδιάσειστα δορυφορικά στοιχεία να σας πέσει το δεξί αρχ***ι! Ή να φυτρώσει δεύτερο στα αριστερά αν τολμήσει κανείς να κάνεις γυμνός οτιδήποτε σε εκείνα τα μέρη της ωραίας μας ηπείρου…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑