Αναγνώριση Τώρα

lakota.jpg

Πέρασε στα ψιλά προφανώς εξ’ αιτίας της τοπικής ειδησεογραφίας. Ευτυχώς ο Όνειρος μου το γνωστοποίησε χθες το βράδυ.

Η Λακότα Σιού (Lakota Sioux) ανακυρήξανε την ανεξαρτησία των εδαφών τους επειδή τόσα χρόνια η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αγνοεί της συνθήκες που έχουν υπογραφεί.

Αν έχουν κουκούτσι μυαλό στο ΥΠΕΞ το πρώτο που θα πρέπει να κάνουν είναι να αναγνωρίσουν την χώρα των Σιού με το όποιο όνομα γουστάρουν. Νομίζω ότι αυτό θα ήταν θεία δίκη γι’ αυτούς που μοιράζουν κράτη και ανθρώπους όπως γουστάρουν.

Αντε και να δούμε ακόμα ένα Λιτλ Μπιγκ Χορν.

7 σκέψεις σχετικά με το “Αναγνώριση Τώρα

  1. Αναγνώριση τώρα στην Ανεξάρτητη Πολιτεία των Λακότα Σιού. Αλλά, μάλλον, μόνο εμείς θα την αναγνωρίσουμε. Στο ΥΠΕΞ όχι μυαλό δεν έχουν αλλά ούτε και τα…guts.

  2. Παράθεμα: buzz
  3. Εγω προτεινω το ΝΑΤΟ να βομβαρδισει για ανθρωπιστικους λογους την Ουασινγκτον γιατι το εκει καθεστως εχει συστηματικα προβει σε παραβιασεις των ανθρωπινων δικαιωματων των Λακοτα (γενοκτονια, μετατοπισεις πληθυσμων κτλ).

    Στη συνεχεια, να γινει δημοψηφισμα, η περιοχη των Λακοτα να μπει υπο διοικηση του ΟΗΕ και τελικα να αναγνωριστει διεθνως ανεξαρτησια τους.

    Θα συμφωνει και ο κυριος Ανδριανοπουλος φανταζομαι.

  4. Εγω προτεινω το ΝΑΤΟ να βομβαρδισει για ανθρωπιστικους λογους την Ουασινγκτον γιατι το εκει καθεστως εχει συστηματικα προβει σε παραβιασεις των ανθρωπινων δικαιωματων των Λακοτα (γενοκτονια, μετατοπισεις πληθυσμων κτλ).

    Στη συνεχεια, να γινει δημοψηφισμα, η περιοχη των Λακοτα να μπει υπο διοικηση του ΟΗΕ και τελικα να αναγνωριστει διεθνως ανεξαρτησια τους.

    Θα συμφωνει και ο κυριος Ανδριανοπουλος φανταζομαι.

  5. Lakota Zachopoulos

    Μάλλον γι’ αυτό ο Ζαχόπουλος πήγε να αυτοκτονήσει. Είδε πως στην Αμερική οι συγγενείς του δίνουν και παίρνουν και φτιάχνουν κράτος εν κράτει και ο ίδιος στο υπουργείο τόσα χρόνια μια γκομενίτσα δε μπορούσε να έχει στα κρυφά…

    Πάντως πέρα από την πλάκα – φαντάσου να ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ κάποιος που μοιάζει με το γενικό γραμματέα μας. Ε ρε γλέντια!

  6. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΟΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΥΓ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΟΣ ΣΤΟ INDYMEDIA ,ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΟΠΤΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟgΗΣ ΠΕΡIΘΩΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝAΧΩΡΗΘΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑