Ξένιος Δίας

Τον teacher dude δεν τον ήξερα. Έμαθα γι’ αυτόν από τα διάφορα blogs που γράφανε για την εκδήλωση με τα μαύρα. Μου άρεσαν και οι φωτογραφίες του. Με τον Όνειρο, σκεφτήκαμε ότι καλά θα ήταν να τον γνωρίζαμε, να επικαλεστούμε τον Ξένιο Δία και να τον κάνουμε να αισθανθεί ότι βρίσκεται με φίλους.

Οι υπάλληλοι του Βύρωνα, μας προλάβανε. Διαβάζοντας στην «Θεσσαλονίκη» της Δευτέρας το κομμάτι των Κουκουμάκα και Μάτιου, όπου έλεγε ότι

«..Στο ύψος της Διαγωνίου προκλήθηκε ξανά ένταση όταν αστυνομικοί προσήγαν έναν διαδηλωτή, ο οποίος τραβούσε φωτογραφίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για Βρετανό, ο οποίος αργότερα αφέθηκε ελεύθερος…»

το μυαλό μου πήγε σ’ αυτόν. Πηγαίνοντας στο blog του διαπίστωσα ότι πήρε ένα πολύ καλό δείγμα της πατροπαράδοτης φιλοξενίας μας. Τουλάχιστον αυτός δεν θα κάτσει ήσυχος, όπως άλλοι.

Βλέπεις φωτογραφίες μπορούν να βγάζουν μόνο οι πραίτωρες.

Update : Μόλις διαπίστωσα ότι ζητά βοήθεια, θέλει δικηγόρο για να κάνει μήνυση.

9 σκέψεις σχετικά με το “Ξένιος Δίας

  1. Παράθεμα: buzz
  2. Δεν πρέπει να ‘χει παράπονο. Τον μεταχειρίστηκαν με τον ίδιο σεβασμό, αξιοπρέπεια και ευαισθησία που επιφυλάσσουν για τους Έλληνες πολίτες. Έστειλα την περίπτωσή του σ’ έναν φιλο δικηγόρο στη Θεσσαλονίκη, μήπως ενδιαφερθεί.

  3. Μπράβο στα ΜΑΤ!Να πλάκωναν τότε και τους συναδέλφους τους που τραβούσαν φωτογραφίες τις πορείες των πολιτών, οι οποίοι με κάθε δικαίωμα διαδήλωναν για να μπορέσουν να ακουστούν τα προβλήματα τους μήπως και ιδρώσει κανενός το αυτί και ικανοποιήσει κάποιο απο τα αιτήματα τους.

  4. Μπράβο στα ΜΑΤ!Να πλάκωναν τότε και τους συναδέλφους τους που τραβούσαν φωτογραφίες τις πορείες των πολιτών, οι οποίοι με κάθε δικαίωμα διαδήλωναν για να μπορέσουν να ακουστούν τα προβλήματα τους μήπως και ιδρώσει κανενός το αυτί και ικανοποιήσει κάποιο απο τα αιτήματα τους.

  5. Γιώργο, για κάποιο λόγο το ίδιο comment βγήκε τρεις φορές, λέω να σβήσω όσες περισσεύουν.

    Δεν καθόμαστε στους υπολογιστές μας Γιώργο, σίγουρα όχι όλοι.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑