Αυτή έφυγε, το fakelaki έμεινε

Γεννήθηκε το 1977, έφυγε σήμερα 25/05/2007

Κομμάτι της blogoσφαιρας από τον Ιούλιο του 2005 μέχρι τον  Μάϊο του 2007

Ο υπότιτλος του blog της ακούγεται περίεργα μετά την κατάληξή της. Αν θέλετε να μάθετε περισότερα για το ποιά ήταν η Αμαλία, υπάρχουν ακόμα τα γραπτά της σαν παρακαταθήκη για μας τους υπόλοιπους. Διαβάστε τα.

Τα παρακάτω είναι αντιγραφή από το προφίλ της. Καλό ταξίδι Αμαλία.

«Οι γιατροί είναι ανεύθυνοι,ανίκανοι και άρπαγες στη συντριπτική τους πλειοψηφία.Η μόνη τους έννοια είναι η «κονόμα».Οι φαρμακευτικές κάνουν κουμάντο,η δικαιοσύνη τους αφήνει ατιμώρητους και ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται ΑΔΙΚΑ»

Name: amalia kalyvinou

Interests

  • movies
  • dancing
  • litterature
  • history
  • tavli
  • peace
  • health
  • politics
  • education
  • psychology

Favorite Movies

  • La vita e bella
  • Mulholland drive
  • The party
  • Η κόμμησα της φάμπρικας

Favorite Music

  • Tuxedomoon
  • Gotam project
  • Mylene Farmer
  • fados
  • ethnic
  • Savvina Yiannatou
  • Secret Garden
  • Sotiria Leonardou

Favorite Books

  • Κόκκινη Αζαλεα-Αντσι Μιν
  • Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα-Μπρυκνερ
  • Ο Ξένος-Καμύ
  • Εξουσία και απληστία-Τσιγαντες

Γράψανε Μαύρος Γάτος, Πρέζα TV, Ροδιά, Ναταλία, Ερμής.

46 σκέψεις σχετικά με το “Αυτή έφυγε, το fakelaki έμεινε

  1. Παράθεμα: buzz
  2. «Everything dies, baby that’s a fact / and maybe everything that dies some day comes back…»

    ..έτυχε να ακούω το Atlantic City από το Unplugged την ώρα που έπεσα πάνω στην είδηση. 340 γράψανε, ευτυχώς δεν πέθανε ακόμα η ανθρωπιά.

  3. Διάβασα τα σχόλια στη σελίδα της αλλά δε βρήκα κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει την είδηση του θανάτου της. Υπάρχει κάποιο έγκυρο στοιχείο; Η κοπέλα μπορεί να είναι ζωντανή…

  4. (Το 340 είναι υπερβολική εκτίμηση, τελικά’ το Technorati δεν ξέρει να μετράει και μπερδεύει και το buzz…)

  5. @bezalel, την είδηση για το θάνατο της Αμαλίας την έδωσε η κοινωνική λειτουργός του νοσοκομείου όπου νοσηλεύονταν, στο παρακάτω (σημερινό, απ’ ότι φαίνεται) σχόλιο στο τελευταίο της post:

    Η Αμαλία έφυγε από κοντά μας σήμερα τα ξημερώματα. Έφυγε ήρεμα, με μια πνοή. Οι γιατροί της και οι δικοί της άνθρωποι που ήταν συνεχώς δίπλα της φρόντισαν να μην υποφέρει καθόλου. Γνωρίζουμε καλά πόσο το ενδιαφέρον και η αγάπη που της δείξατε το τελευταίο διάστημα μέσα από τα μηνύματά σας, της δίνανε απέραντη χαρά και δύναμη για να αντέξει τις δύσκολες τελευταίες μέρες της. Η κηδεία της θα γίνει αύριο και με νέο μήνυμα αργότερα θα σας ανακοινώσουμε λεπτομέρειες για τον τόπο και το χρόνο.

    Φρόσω Χατζάκη
    # posted by Φρόσω Χατζάκη : 12:21 AM

    Παρακάτω γράφει:
    Η κηδεία της Αμαλίας θα γίνει αύριο στις 12.30 μ.μ. στο Νεκροταφείο της Αναστάσεως στον Πειραιά, περιοχή Χαραυγή.

  6. sto kalo amalia ekei poy eisai einai kai alloi mazi kai o adelfos moy poy efyge prin 3 xronia ua ton breis na se perimenei
    sto kalo

  7. Δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα «ιδρώσει το αυτί» των γιατρών. Που να προλάβουν οι αθεόφοβοι με το νοσοκομείο, το ιατρείο και την επιστασία στην ανέγερση της βίλας να μπουν και στο ιντερνέτ και κυρίως να σκεφτούν;

  8. Παράθεμα: Top Posts « WordPress.com
  9. AMALITSA DYSTYXWS ARGHSA POLY NA SE PARW EIDHSH 😦
    SOY EYXOMAI APO EKEI PSILA NA MAS VLEPEIS PAREA ME TOYS ALLOUS AGGELOYS KAI NA MAS XAMOGELAS!!!
    KALO SOY TA3IDI!!!

  10. Κρίμα που έγινε γνωστή η Αμαλία τώρα που έφυγε…
    Πάντως οτι και να κάνουμε…. όσοι νομοι και αν γίνουν ούτε η Αμαλία θα γυρίσει πίσω…
    ούτε η νομοθεσία και οι κυρώσεις μπορούν να αλλάξουν τον χαρακτήρα των ανθρώπων…
    Μακάρι να ζούσαμε σε κοινωνία αγγέλων!!!
    (ευτυχώς υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που αξίζουν…)
    Α! και μη ξεχνάμε οτι κάποτε όλοι θα κριθούμε για τις πράξεις μας

  11. Αμαλια , εισαι τώρα παρέα με την Δήμητρα που έφυγε κι εκείνη με τον ίδιο άδικο τρόπο που έφυγες κι εσύ στις 13 Μαίου 2005 στα 35 της.
    Πες της να έρχεται τουλάχιστον στα όνειρά μου ….
    πρόσεχέ την , είμαι σίγουρη ότι θα κάνετε καλή παρέα μαζί αφού ήταν κι εκείνη δυναμική σαν κι εσένα.Όμως η αρρώστεια είναι τόσο δυνατή ……..
    έχετε αφήσει όμως τη σφραγίδα σας και όλοι εμείς που μένουμε πίσω οφείλουμε να αγωνιστούμε για αυτά που παλέψατε.
    Καλό ταξίδι……

  12. Αμαλια,καλο ταξιδι.Ευχομαι στον παραδεισο,να εισαι χαρουμενη και ευτυχισμενη.Οσο για τους γιατρους που δεν κανουνε σωστα τη δουλεια τους υπαρχει και η αλλη πλευρα,ας ετοιμαζονται…

  13. Οτι και να γράψω οτι και να σου ευχηθώ σε χάσαμε στα καλητερά σου χρόνια. Εύχομαι το μαρτυριό σου να γίνει παράδειγμα για καλύτερη υγειονομική περίθαλψη, καλύτερο κοινονικό κράτος, περισσότερες παροχές και καλύτερο σύστημα υγείας. Μα τι λέω
    αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός το μόνο που σκέπτονται είναι πως να οικονομίσουν, από τους Βουλευτές μέχρι και τον τελευταίο ασυνείδητο.Εύχομαι εκεί που πήγες κορίτσι μου τουλάχιστον να μην υποφέρεις όσο υπέφερες επάνω στην Γή.Καλή διαμονή

  14. Kalo tajidi Amalia.
    H mousikh ths Mylene Farmer na se synodeuei.

    j’ai rêvé qu’on pouvait s’aimer
    au souffle du vent
    s’élevait l’âme, l’humanité
    son manteau de sang
    j’irai cracher sur vos tombeaux
    n’est pas le vrai, n’est pas le beau
    j’ai rêvé qu’on pouvait s’aimer…

  15. ΑΜΑΛΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ) ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ. ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ. ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ? ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ????
    ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΔΟΞΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ !!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ.
    ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΑΜΑΛΙΑ. . . . .
    ΔΙΔΑΞΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΕΦΕΡΕΣ, ΒΡΗΚΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ !!!
    ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  16. εγω εχω να πω αν και καθυστερημενα,θα σε λεω στην προσευχη μου αν και στερηθηκες τοσα πολλα που αμαρτιες δεν εχεις γιατι δεν ‘εζησες’.πηγες στην αγκαλια του ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.Θα τα πουμε οταν σβησει και το δικο μας καντηλι.

  17. Ψυχουλα μου εφυγες στα καλυτερα σου χρονια , .Και αυτα τα χρονια που καταφερες να ζησης σου γεμιζαν την ψυχουλα σου μονον πονο και πολλες αβασιμες ελπιδες .
    Ειμαι 52 χρονων , εχω συγκινηθει και απο αλλες περιπτωσεις σαν την δικη σου . μα δεν ξερω γιατι κλαιω τωρα που σου γραφω αυτο το μηνυμα με την ελπιδα πως οπου και αν εισαι να το διαβασεις . Πουλακι μου εισουν ατυχο που γεννηθηκες σε αυτην την υπεροχη χωρα που σερνει πολλες καταρες επανω της .
    Μακαρι εκει που εισαι να εχεις και τα δυο σου ποδαρακια και ο πονος της αρωστιας σου να μην υπαρχει . Για να μπορεσεις να ζησεις ολα αυτα που σου λειψαν .Μα και για ενανε ακομη λογο . Να διαφημιζεις με την παρακαταθηκη σου ολο αυτο το ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ .

  18. ΟΠΟΙΟΣ ΖΗ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
    ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΑ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΘΥΜΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΥΨΗ.
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΜΑΛΙΤΣΑ
    ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟ
    ΠΛΑΣΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ Σ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ
    ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΩΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ

  19. ΑΜΑΛΙΤΣΑ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΑΛΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ «ΟΛΑ» ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΓΑΛΗΝΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΦΕΡΑΝ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ Η ΓΗ ΗΤΑΝ ΛΙΓΗ ΓΙ’ ΣΕΝΑ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

  20. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΠΛΑΧΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ

  21. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ….
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ

  22. …Eimai isws to teleytaio atomo pou ema8e gia thn istoria sou Amalia…Den exw logia na perigra4w poso poly me sygkinhse h istoria sou…!Telika katalavainoume gia mia akomh fora oti kanenas den endiaferetai gia ton a8rwpo san atomo alla mono gia ta lefta tou, gia to ti periexei h tseph tou! 8a eprepe na ntrepomaste oloi giati poliomaste gia liga xrhmata…Ayto exw na pw mono…Ntroph mas…Anarwtiemai…oloi aytoi pou se phrn sto laimo tous pws mporoun na koimountai ysixoi ta vradia…?

    Amalia…na sai kala opou kai an eisai! Ekei toulaxiston den yparxei o ponos…!

  23. Εκεί που πήγες, γλυκιά μου Αμαλία, θα βρεις μια άλλη Αμαλία, που έφυγε στις 2 Σεπτέμβρη του 2005. Και εκείνη, όπως κι εσύ, ταλαιπωρήθηκε και πόνεσε αφόρητα από το ‘σύστημα’ που είχε να αντιμτωπίσει πέρα από τον σωματικό πόνο της. Ήταν κι εκείνη τρομακτικά θαρραλέα, φιλόλογος σαν κι εσένα, με μεγάλη καρδιά και τεράστια ψυχική δύναμη. Ήταν 40 ετών και αφησε πίσω της δύο υπέροχα παιδιά.

    Καλό ταξίδι, να είναι όλα παραμυθένια εκεί που είσαι.
    Μαρίνα.

  24. kai omos oli oi giatri giati kikloforoune me cayene mercedes kai audi 100000euro petane vlakies kai pernoune fakelakia to kratos exei to xirotero kai iatriko sistima kai sas to lei ena pedi molis 12 eton pou pefti kai spai xeria podia kai gia ena gipso perimename 4 ores

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑