Κενοτομία

ktelsm.jpg

Στην χώρα της καινοτομίας, το μόνο που ευδοκιμεί είναι η φαιδρά πορτοκαλέα και ίσως και η κενο-τομία. Έτσι λοιπόν όποιος επισκεφθεί την σελίδα του ΚΤΕΛ, θα δει την παραπάνω εικόνα και θα διαβάσει ότι έχουν διακόψει την λειτουργία του site, γιατί

«…πολυδιαφημιζόμενο τηλεφωνικό κέντρο που παρέχει πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου, άρχισε να δίνει τηλεφωνικά επ αμοιβή τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που σας παρέχουμε δωρεάν,…»

Ωραία, όπως επισημαίνει και ένας φίλος, με την ίδια λογική ο ΟΤΕ θα σταματήσει την έκδοση των τηλεφωνικών καταλόγων για να μη δίνει πληροφορίες το 11 8 80 !!!

Άσε που από μια από τις υποχρεώσεις των ΚΤΕΛ, σύμφωνα με το Υπουργείου Μεταφορών, που τους επιτρέπει να έχουν μονοπώλιο τις υπεραστικές συγκοινωνίες, είναι να :
«Πληροφορούν το επιβατικό κοινό για το δίκτυο και τα δρομολόγια των επιβατικών γραμμών, καθώς και για κάθε άλλο χρήσιμο στοιχείο.»

Ίσως θεωρήσανε ότι το Internet δεν εμπίπτει στην ενημέρωση…

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Κενοτομία

  1. Δεν ξέρω τι πληροφορίες έδινε το ktel.org, πάντως κάθε ΚΤΕΛ νομού έχει τη δική του ιστοσελίδα και δίνει τις πληροροφορίες των δρομολογίων του.
    Η ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης http://www.ktel-thes.gr όμως δεν λειτουργεί τώρα που τη δοκίμασα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑