24 λέξεις

 koutsoukossm.jpg

Έλεγα να περάσει η ιστορία με τον Γιαννακίδη για να εμφανίσω και τον άλλο τοπικό σχολιαστή των blog.  Επειδή γράφει επώνυμα και επειδή η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" δεν έχει δικτυακή παρουσία το εμφανίζω σκαναρισμένο, όπως ακριβώς το γράφει και το υπογράφει. Τα σχόλια δικά σας.

9 σκέψεις σχετικά με το “24 λέξεις

  1. Οι 24 αυτές λέξεις του Ηλία Κουτσούκου αποδεικνύουν ότι το «λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν» δεν είναι απαραίτητα πάντα σωστό.
    Εδώ θα έλεγα ότι ταιριάζει «το κουτσουκίζειν εστί μωρολογείν».

  2. Άλα της ο μηχανόβιος αριστερός διανοούμενος κοκ… Προφανώς οι «Αμερικανοί» το έφτιαξαν για να «κυριαρχήσουν» στον κόσμο οι «κακοί» κι εμείς που δεν έχουμε την οξυδέρκεια του Κουτσούκου είμαστε παιδόφιλοι και μονήρεις ενώ αυτός είναι η επιτομή του κοινωνικού ανθρώπου και του γλεντζέ… ο επαναστάτης!

    Δάσκαλε ΗΚ ήρθε η δικιά σου ώρα για μαύρο λούρο και κρανιά βρεγμένη και έχεις χεστεί πάνω σου.

  3. Πολύς φόβος έπεσε απ’ τους δημοσιογράφους για το blogging.. Απ’ το να μας βρίζουν, ας πάνε να δουλέψουν (ή ας ανοίξουν οι ίδιοι) μοντέρνα/καινούργια Μ.Μ.Ε.

  4. Δεν ντρέπεται; Αν όχι αυτός, τουλάχιστον ο αρχισυντάκτης που του το δημοσίευσε.
    Τελικά διαπιστώνεις ξεκάθαρα πόσο ανίδεοι και άνοες είναι κάποιοι που ασχολούνται επαγγελματικά με την ενημέρωση μας και λες αλίμονο.

  5. Σύμφωνα με τον βαθιά φιλοσοφημένο χρησμό των 24 λέξεων, όπου και να βάλεις τον εαυτό σου ως blogger ή οτιδήποτε άλλα, ένα είναι το σίγουρο: ότι είσαι φουκαράς δεμένος στο γερό ιστό των αμερικάνων.

    Κι εγώ πώς νόμιζα ότι οι αμερικάνοι πιστεύουν ότι το internet υποθάλπει τρομοκράτες;
    Λέτε να είναι προβοκάτσια του Κουτσούκου;

  6. Θα απαντούσα αλλά κάθομαι μόνος μου δέκα χρόνια δικασμένος μέσα στο Αμπού Γκράιμπ και σερφάρω για παιδική προνογραφία…

  7. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΑΣ….ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ Ο ΘΕΟΣ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑