Blogme again

Η υπόθεση του Blogme μας έχει απασχολήσει από την πρώτη στιγμή, μαζί με τον Όνειρο και με ελάχιστες πληροφορίες προσπαθήσαμε να το επικοινωνήσουμε από την πρώτη στιγμή και στα κλασσικά μέσα. Από τότε πέρασαν πολλοί μήνες και αρκετές αναβολές. Κάθε φορά γράφαμε και μια λέξη.

Αυτή τη φορά δεν θα γράψω πολλές μια και έχουν γράψει οι  Oneiros, Αντώνης Τσιπρόπουλος, Παναγιώτης Βρυώνης, metablogging.gr, kaltsovrako, Ροδιά, Inside a box, Jim_hellas, InloveWithLife, mikroanalogo, σίβυλλα, xBlog, Gravity and the wind, Free Action, Μαγικός Αυλός, neemo, larisaagorakanenas, zizanio21(Η λίστα κλεμμένη από τον Όνειρο).

Καλή επιτυχία στον Αντώνη αλλά και σε όλους μας, ουσιαστικά.

8 σκέψεις σχετικά με το “Blogme again

  1. Ξέρεις κάτι; Μια οικονομική κρίση θα μας σώσει -ως κοινωνία, εννοείται. Να φάμε μια γερή χαστούκα να ξυπνήσουμε από το λήθαργο του καναπέ.
    Και μετά, όσοι θέλουν ας (συνεχίσουν να) πιστεύουν σε αρλούμπες!
    ..γιατί το πράγμα από εκεί ξεκίνησε: από την αντίδραση του τηλεπλασιέ στο μπλογκ που τον σατίριζε και, όπως νόμιζε, του έδιωχνε την πελατεία ηλιίων που είχε διαμορφώσει..
    Ολα τα άλλα, δεν είναι βέβαια «ψιλά γράμματα», αλλά ενέσκηψαν στη συνέχεια σαν το Λίβα που καίει τα σπαρτά! 🙂

  2. Αισιοδοξία είναι η οικονομική καταστροφή που… ευαγγελίζομαι;
    Καλή έκβαση να έχει η δίκη, προπάντων όμως ΝΑ ΓΙΝΕΙ επιτέλους! Αρκετά ταλαιπωρήθηκε ένα αθώος άνθρωπος.

  3. και σωστά δεν είσαι.

    Γιατί «ανήκουμαι» πλέον σε μια συνομοταξία (μπλογκς, μπλιαχ) που δεν σημαίνουν ό,τι σήμαιναν πριν απο 2 χρόνια περίπου. Τί να πας να πείς; Τα μπλογκς χτυπάνε τον λιακόπουλο; Ποιά μπλογκς θα σου πουν; Αυτοί που συκοφαντούν και γράφουν χειρότερα και από την πιο κίτρινη φυλλάδα;

    Τέλος πάντων…

  4. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος ότι η κρίση μπορεί να φέρει τέτοια αποτελέσματα.

    Αδελφέ Καλτσό, δυστυχώς blogs τώρα είναι μόνο το press-gr και οι παραφυάδες του.

  5. Αυτό ακριβώς! Όσο και να τραγουδάς εσύ, εγώ, η Ροδιά, τα blogs θα είναι η διαδικτυακή Espresso, Sun και η χαρά του κάθε εκβιαστή.

    Να ζήσουμε, να τα θυμόμαστε

  6. Βρε Καλτσό, έξι μήνες κρατιούνται στην επιφάνεια. Θυμηθείτε το μπλογκ που είχε ανοίξει ο Α.Φ.Μαρξ με τις υπογραφές, θυμηθείτε το μπλογκ της Αμαλίας, το μπλογκ της Αναδάσωσης. Σε έξι μήνες θα πάνε στον πάτο, από εκεί που ήρθαν.
    ..έχω μια ιδέα.. συζητήσιμη σε στενό κύκλο όμως..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑