jump to navigation

Ημερολόγιο Διακοπών ΙΙ Αύγουστος 10, 2010

Posted by argos in personal, Politics.
trackback

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Το παλιό αμάξι του πατέρα, αυτό που του έμεινε να μετακινείται και που δεν μπορεί να το αλλάξει μια και έχει φροντίσει το κράτος αυτό, συγνώμη όχι το κράτος, η Τρόϊκα, είναι η μοναδική μου διέξοδος από την απαράδεκτη Νικήτη.

Το αίσχος των αρχών του 90 και της συνέχειας με την δυνατότητα να χτίζουν με συντελεστή 0,8 δημιούργησε ένα τέρας στην Χαλκιδική και ιδιαίτερα στην Σιθωνία που αναπτύχθηκε αργότερα. Δεν αναγνωρίζω πια το ψαροχώρι του ’67. Δυστυχώς δεν το αναγνωρίζω ούτε όπως ήταν το ΄80. Όλη η παραλία έχει χτιστεί. Μεζονέτες παντού. Μα καλά εκείνος ο νόμος για τα 50 μέτρα από τον αιγιαλό δεν ισχύει;

στα χωράφια φύτρωσαν μεζονέτες

Παίρνω το αμάξι να πάω προς τον Μαρμαρά. Τα ίδια χάλια και παρακάτω. Ο Αη – Γιάννης πίττα, η ακτή Καλόγριας επίσης. Παντού χτισμένα, παντού αυτοκίνητα. Έλεος.

Καταλήγουμε στην ακτή ελιάς σε μια ξεχασμένη παραλία, ίσως να φταίει το ότι είναι Τρίτη και 11:30, ίσως πάλι και να είναι πράγματι άγνωστη.

Ανάμεσα στις βουτιές χαζεύω το twitter. Wi fi ούτε για δείγμα οπουδήποτε και αν πήγα. Πάλι πλούσια θα κάνω την Vodafone.

Πάλι ο Πάσχος έρχεται με το γνωστό φιλελεύθερο στυλάκι αλλά και με την πραγματικά καλή του πένα να μας πει την αποψάρα του για τα κλειστά επαγγέλματα. Αγνοεί βέβαια το δικό του κλειστό επάγγελμα, αυτό που μέχρι χτες εκμεταλλευόταν τα «ψάρια» για χρόνια ώσπου να τα βάλει στο μισθολόγιο. Αυτό το επάγγελμα που σήμερα έχει στο μισθολόγιο  κομματικά στελέχη με το που βγαίνουν από την σχολή και που πριν πάνε φαντάροι θα έχουν γίνει νομότυπα μέλη της ΕΣΗΕΜΘ, ενώ άλλα παιδιά που τρέχουν σαν τρελοί από θέμα σε θέμα, που έχουν πιθανόν αποκλειστικότητες, αλλά είναι με μπλοκάκια δεν πρόκειται ποτέ να μπουν στο πολυπόθητο ταμείο.

Η ένωση δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί γιατί είναι με μπλοκάκια, γιατί αλλάζουν οι καταστάσεις και οι περισσότεροι δεν θα είναι μέλη του ταμείου τους, χεστήκανε. Ψηφαλάκια απλά μαζεύουνε.

Φυσικά ούτε με την διαπλοκή του επαγγέλματός του ασχολήθηκε μια και θα έπρεπε να μας εξηγήσει τι δουλειά είχε στο πάνελ του Ευθυμιάδη ή ο αδελφός του με το Υπ. Μεταφορών την εποχή του κ. Στυλιανίδη ενώ έγραφε στο οικονομικό ρεπορτάζ της Καθημερινής που είχε σαν θέμα και το υπουργείο αυτό. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για τους «θεματοφύλακες» του ορθού τρόπου λειτουργίας του κράτους…

Σήμερα έμαθα από το bbc μέσω του @asteris και μια άλλη είδηση. Ο ΠΟΥ μας ενημέρωσε ότι έχει πάψει να θεωρεί ότι υπάρχει κίνδυνος πανδημίας από την γρίπη των χοίρων. Τι, δε θυμάστε την γρίπη των χοίρων; Βρε είναι αυτή που οδήγησε τον Αβραμόπουλο να αγοράσει 3πλάσιο αριθμό εμβολίων, από τον αριθμό των κατοίκων, των ευπαθών ομάδων,της χώρας (για να κάνουμε 3 δόσεις λέει) και την πρεμούρα της Ξενογιαννακοπούλου που αν θυμάμαι καλά εμβολιάστηκε και on camera (;) για να μας πείσει να κάνουμε και εμείς. Αυτό το σκάνδαλο πότε θα διωχθεί;

Ο Αβραμόπουλος θα πληρώσει την άχρηστη αγορά; Η Ξενογιανακοπούλου θα τιμωρηθεί για την προσπάθεια εξαπάτησης του κοινού; Ύστερα ψάχνει να συμμαζέψει τις προμήθειες των νοσοκομείων… Αει σταδιάλα, που λέει και η φίλη μου η Κρίστι.

Advertisements

Σχόλια

1. κωστας - Αύγουστος 18, 2010

χεχε μένω 100 μέτρα παραπάνω!! πιθανότατα να μουν εκέι

Argos - Αύγουστος 18, 2010

Να μη σε ξέρω να κεράσεις έναν καφέ; 🙂


Sorry comments are closed for this entry

Αρέσει σε %d bloggers: