jump to navigation

Άργησε αλλά τους βρήκε 19 Απριλίου, 2010

Posted by argos in Άτιμη Κοινωνία, Politics, Thessaloniki.
trackback

Εδώ και έξη μήνες το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να μας σώσει με το να μας «φορέσει» το ΔΝΤ και εμείς να κάνουμε πάρτι από πάνω. Εδώ και έξη μήνες επίσης, με εξαίρεση λίγους οργανισμούς έχει αφήσει τις ίδιες διοικήσεις μ’ αυτές τις ΝΔ με αποτέλεσμα να υπάρχουν ορισμένοι συνταξιούχοι διευθυντές που, από την αμοιβή τους , έχουν βγάλει ακόμα ένα διαμέρισμα όλο αυτό τον καιρό.

Επιτέλους λοιπόν, όπως μαθαίνουμε από σημερινό δημοσίευμα της «Μακεδονίας» αποφάσισε να αλλάξει μερικούς. Πολλοί μπορεί να νομίσετε ότι άργησε η επιλογή τους επειδή τα βιογραφικά ήταν πολλά. Λάθος κάνετε. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο οι διάφοροι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι ανήκουν σε έναν κλειστό ή πιο ανοικτό κύκλο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης. Λογικό, λοιπόν είναι να υποθέσω ότι αυτό που πήρε χρόνο ήταν η διαπραγμάτευση και όχι η αξιολόγηση.

Ας δούμε λοιπόν έναν – έναν του καινούργιους. Θα ήθελα να σημειώσω ότι σε καμιά περίπτωση δεν αμφισβητώ τις ικανότητές τους γενικά, μια και δεν τους γνωρίζω τους ανθρώπους, απλά επισημαίνω κάποια στοιχεία.

Οργανισμός Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με την εφημερίδα :

Ο κ. Κουτράκης είναι Χημικός μηχανικός και συνεργάτης του πρώην βουλευτή κ. Τσιόκα, που τώρα είναι στο ΓΓ στο υπουργείο μεταφορών. Από πληροφορίες που είχα από φίλους μου δημοσιογράφους έμαθα ότι ο κ. Κουτράκης ήταν σύμβουλος του κ. Τσιόκα στην βουλή αλλά από την στιγμή που απώλεσε την βουλευτική του ιδιότητα έπρεπε να βολευτεί.  Δεν ξέρω αν ισχύει, αυτό όμως που επίσης δεν ξέρω και θα ήθελα να μάθω,  είναι αν ο κ. Κουτράκης είναι διπλοθεσίτης. Μια η θέση του προέδρου στις λαϊκές αγορές και μια η θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΥΑΘ παγίων που φαίνεται να κατέχει από τον Νοέμβριο του 2009 στην προσωρινή διοίκηση που προέκυψε.

Ξέμεινε από στελέχη το ΠΑΣΟΚ; Η ιδιότητα του χημικού μηχανικού καθώς και του επιστημονικού συμβούλου σε έναν βουλευτή που ασχολούνταν με τις μεταφορές, πως ακριβώς θα τον βοηθήσουν να ασχοληθεί με τις λαϊκές αγορές ;

ΕΥΑΘ Παγίων

Σύμφωνα με την εφημερίδα :

Είναι ο μόνος τον οποίο δεν τον χρεώνει σε κάποιο βουλευτή ή υπουργό δυστυχώς η σελίδα στο site της ΕΥΑΘ έχει ακόμα το παλιό Δ.Σ., οπότε δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε άν παραμένει ο κ. Κουτράκης και εκεί. Δεν μπόρεσα να βρω περισσότερα για τον άνθρωπο, ούτε καν που είναι καθηγητής, αυτό όμως δεν σημαίνει και τίποτα.

Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με την εφημερίδα :

Πρόεδρος, ο κ. Σαββίδης, εκπαιδευτικός και πολιτικός φίλος του Γεράσιμου Αρσένη ενώ ο διευθύνων σύμβουλος κ. Κακαφίκας, Γεωπόνος διατηρεί καλές σχέσεις με την κα Αράπογλου. Δυστυχώς το site δεν έχει ενημερωθεί ακόμη και το μόνο βιογραφικό που βρήκα του κ. Σαββίδη είναι από taxalia σε σχόλιο πάνω στην είδηση. Εδώ παρατηρώ ότι τα προσόντα ξεχειλίζουν. Μπορεί ο κ. Σαββίδης να είναι καταπληκτικός γυμναστής, αλλά δεν ξέρω πως αυτό θα βοηθούσε στην Κεντρική Αγορά της πόλης. Δεν νομίζω να τον τοποθετήσανε για να κάνει γυμναστική στα προϊόντα…

Από την άλλη ο κ. Κακφίκας έχει τουλάχιστον έχει σχετικές σπουδές και αν είναι το ίδιο πρόσωπο έχει και σχέση με αγροτικές μπίζνες μια και υπάρχει ένας Παναγιώτης Κακαφίκας, πρόεδρος της Αειφορικής Α.Ε. όπως τουλάχιστον φαίνεται εδώ, μια και στο site λείπουν τα ονόματα.

ΔΕΘ

Σύμφωνα με την εφημερίδα :

Συνδικαλιστής δικηγόρος ο κ. Κωσταντίνου, φίλος του Χάρη Καστανίδη αναλαμβάνει την σε πτωτική πορεία ΔΕΘ. Δεν ξέρω γιατί χρειάζεται δικηγόρος σε τέτοια θέση, εκτός και αν δεν εχει φίλους σε άλλο επάγγελμα ο υπουργός δικαιοσύνης…

Helexpo

Το αδελφό σωματείο… Σύμφωνα με την εφημερίδα :

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο μαθηματικός κ. μαυρίδης φίλος του κ. Μαγκριώτη. Αυτός πάλι, ο τελευταίος, μεγάλη αγάπη στους εκπαιδευτικούς. Να δούμε λοιπόν αν αυτός θα διαλύσει το παραμάγαζο των κουμπάρων, την μονοπωλιακή πια Helexpro. Βρίσκω μια αναφορά για κάποιο Πάρι Μαυρίδη του Διαβαλκανικού Παρευξείνιου ΕΠιχειρηματικού Κέντρου (ΔΙΠΕΚ), με ανενεργό site (www.dipek.gr) του 2003, υποθέτω είναι ο ίδιος.

Και κλείνουμε με το καλύτερο δίδυμο

ΟΛΘ

Σύμφωνα με την Μακεδονία :

O κ. Αγγελούδης, δικηγόρος με σχέσεις στον Αθλητισμό και στον πολύ κλειστό κύκλο του κ. Βενιζέλου. Το λιμάνι λοιπόν στον έλεγχο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας έχοντας στο τιμόνι έναν δικηγόρο ενώ στην..

Αλεξάνδρεια Ζώνη καινοτομίας

Σύμφωνα με την εφημερίδα :

Πρόεδρος ο κ. Ιακώβου που έχει συνδέσει ο άνθρωπος το όνομά του με τα logistics. Δεν θα σταθώ στο ότι υποστηρίχθηκε από τον «Θεσμικό» αδελφό του κ. Παπανδρέου ούτε στο ότι ο διευθύνων σύμβουλος κ. Αρζιμανόγλου, γενετιστής, στηρίχθηκε από την υπουργό κ. Κατσέλη.

Πιο πολύ με συγχίζει που ο κ. Ιακώβου με ειδικότητα στα logistics είναι πρόεδρος στην Ζώνη Καινοτομίας ενώ ένας δικηγόρος είναι πρόεδρος στον ΟΛΘ. Σας φαίνεται λογικό; Εμένα μου φαίνεται λογικό μόνο αν του δώσανε αυτή την θέση σαν παρηγοριά γιατί δεν του δώσανε αυτή που δικαιωματικά θα έπρεπε να πάρει.

Για την ιστορία, οι βουλευτές της Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ είναι :

Αράπογλου, Βενιζέλος, Καϊλή, Καστανίδης και Μαγκριώτης

Απ’ ότι φαίνεται, από το δημοσίευμα, την Καϊλή την αφήσανε απ’ έξω και εξυπηρετήσανε τον Τσιόκα. Δεν πειράζει, στην επόμενη δόση θα ικανοποιήσουν και τους υπόλοιπους.

Σχόλια

1. ο δείμος του πολίτη - 19 Απριλίου, 2010

Το γεγονός ότι μιλάμε για μέλη του ΠΑΣΟΚ κτλ δε σημαίνει ότι δεν αξιολογήθηκαν τα βιογραφικά. Κι όπως το λες κι ο ίδιος τα βιογραφικά τους είναι πλούσια.

2. Argos - 19 Απριλίου, 2010

Προφανώς δεν διάβασες καλά τι έγραψα. Δεν λέω πουθενα΄ότι τα βιογραφικά τους είναι πλούσια, ίσα-ίσα σε μερικούς δεν βρίσκω βιογραφικό. Οι μόνοι που έχουν πλούσιο βιογραφικό είναι οι 2 της Ζώνης Καινοτομίας.
Αν προσέξεις οι μισοί είναι εκπαιδευτικοί όπως και σχεδόν όλοι κολλητοί κάποιου βουλευτή της Θεσσαλονίκης. Πόσο αξιολογήθηκε το βιογραφικό του κ. Αγγελούδη, με άσχετη εμπειρία στα αθλητικά, σε σχέση με του κ. Ιακώβου;
Δεν χρειάζεται να δικαιολογούμε τα πάντα

3. Ο ξένος Αχυρώνας - 27 Απριλίου, 2011

[…] της «Μακεδονίας» στηρίχθηκε από τον κ. Καστανίδη. Τότε γράψει κάποια σχόλια για τις τοποθετήσεις γενικά στους οργανισμούς της Θεσσαλονίκης, […]


Sorry comments are closed for this entry

Αρέσει σε %d bloggers: