Τεκμηρίωση

Από χθες παρακολουθώ απεγνωσμένες εκκλήσεις που γίνονται από το radiobubble (ελπίζω να το είπα σωστά αυτή τη φορά) και που επαναλαμβάνονται και από άλλους και έχει να κάνει με την εύρεση ψηφιακού υλικού, φωτογραφίες και βίντεο από κινητά ή από οτιδήποτε για την υπεράσπιση δυο συλληφθέντων στα επεισόδια τις προηγούμενες μέρες. Ελπίζω να τα βρουν.

Δεν μπορούσα όμως να μην θυμηθώ ένα συμβάν στην πορεία του προηγούμενου Σαββάτου.

Καθώς βγάζω από μακριά μια φωτογραφία την ΑΚ που πλησιάζει μια ευγενέστατη κυρία, ο ΠάνωςΚ εικάζει δικηγόρος, εγώ λέω εκπαιδευτικός, και μου λέει :

– «Μη βγάζετε φωτογραφία τα παιδιά, δεν θέλουν»

Επειδή είμαι γνωστός ανάποδος και τα πήρα στο κρανίο της απάντησα με αγένεια :

– «Το ξέρετε ότι μιλάτε σαν Μπάτσος»

το επεισόδιο συνεχίστηκε για λίγο με την κυρία να αισθάνεται άσχημα και να μονολογεί «Τι ήθελα και μιλούσα…»,  και εμένα να είμαι ευγενικά αγενής.

Η αντίδρασή μου είχε να κάνει κυρίως με αντίστοιχες καταστάσεις που αντιμετώπισαν και ο Craig και ο Αστέρης σε διάφορες περιστάσεις και λιγότερο με το τι έχω αντιμετωπίσει εγώ. Το θέμα ίσως και να σηκώνει πολύ συζήτηση, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ καμία δικαιολογία, πολύ περισσότερο όταν οι φωτογραφίες μας υπάρχουν στα αρχεία της αστυνομίας από κάθε διαδήλωση που συμμετείχαμε. Η έκκληση του radiobubble, νομίζω, είναι το καλύτερο επιχείρημα, μετά το βίντεο της ΕΤ3  στην σύνοδο του 2003, για όλους τους δύσπιστους στις φωτογραφίες.

Μια και είπα φωτογραφίες, η σημερινή κατάληψη του Ολύμπιον στο thess.

3 σκέψεις σχετικά με το “Τεκμηρίωση

  1. Σας παρακαλώ κύριε Αργε. Ο ΠάνωςΚ δεν επιθυμεί να επικαλείστε το όνομά του επί ματαίω…
    🙂
    Κατά τα λοιπά, το ξέρεις ότι συμφωνούμε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να χτιστεί εμπιστοσύνη μεταξύ όλων ημών στο δρόμο, κάτι που δυστυχώς είναι αρκετά δύσκολο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: