Τα εξαπτέρυγα

Ξέρω ότι η είδηση είναι η παραίτηση του κ Ρουσόπουλου. Αυτό έγινε και δεν έχω να πω τίποτα, προς το παρόν. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι μια άλλη παράμετρος της όλης υπόθεσης.

Από blog και μόνο, όπως πολύ σωστά παρατήρησε και ο Νίκος Αναγνώστου, μαθαίνουμε ότι η υπόθεση εκβιασμού του Press-gr πάει στο αρχείο. Δεν έχουμε καταφέρει να το διασταυρώσουμε και για χάρη του post θα συνεχίσω να το θεωρώ δεδομένο.

Τον Φεβρουάριο όταν είχε σκάσει η υπόθεση του κ. Καψαμπέλη, σπαταλήσαμε και χρόνο και φαιά ουσία, πάρα πολλοί bloggers προσπαθώντας να καταλάβουμε την υπόθεση και να την αναλύσουμε.

Τον Φεβρουάριο λοιπόν αναρωτιόταν η Magica

Εφόσον έλαβε δύο εκβιαστικά e-mail γιατί δε ζήτησε την παγίδευση του συγκεκριμένου λογαριασμού από την Yahoo (από όπου έλαβε το e-mail) και προτίμησε να παγιδεύσει τους ιδιοκτήτες του press-gr μέσω Google;

Στις συζητήσεις που είχαμε λέγαμε ότι θα καταπέσει η κατηγορία γιατί δεν θα μπορέσουν να συνδέσουν το press-gr με τον εκβιασμό, αλλά μετά θα ανοίξει η φάμπρικα με τις μυνήσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο δημοσιογράφος που υποτίθεται ότι εκβιάστηκε, κατά δήλωσή του, από το press-gr ήταν ο κ. Χιώτης του Βήματος

Παλιότερα δηλώσεις για blog που διασπείρουν ψευδής ειδήσεις είχε κάνει στο συνέδριο του IFG ο πρώην υπουργός κ Ρουσόπουλος, εκεί είχαμε πρωτακούσει πόσο επικίνδυνα είναι τα Blog.

Και τώρα 8 μήνες μετά την καταγγελία του Χιώτη έχουμε την ομιλία στην Βουλή του Καρατζαφέρη ( με τον οποίο δεν έχω καμία πολιτική σχέση) όπου λέει :

Μέχρι που εχθές ένα εξαπτέρυγο του συστήματος Ρουσόπουλου, ο δημοσιογράφος ο κ. Χιώτης, γράφει εις το ΒΗΜΑ το εξής εκπληκτικό, που είναι σταλμένο από τον κ. Ρουσόπουλο.

Αν όλα τα παραπάνω αληθεύουν, εγώ τι θα πρέπει να υποθέσω;

3 σκέψεις σχετικά με το “Τα εξαπτέρυγα

  1. Μάλλον ότι η ιστορία ήταν «στημένη»…, αλλά ίσως όχι τόσο πεντακάθαρα όσο φαίνεται. Σίγουρα υπάρχει πολύ περισσότερο κουβάριασμα για το τι θέλανε να επιτύχουν. Άστο καλύτερα… Δεν έχει νόημα νομίζω πλέον. Εδώ το σύμπαν καταρρέει διεθνώς και εμείς ασχολιόμαστε μην πω με τι…

  2. Μάλλον κάποιοι πήγαν να φάνε 100.000.000 € αλλά επειδή είναι και μονοφαγάδες, δεν δώσανε κανένα ψίχουλο στους Εισαγγελείς και τους Φαρισαίους, οπότε κάποιος τους τους το έκανε το χουνέρι και ξεκίνησε η όλη φάση να …οδηγείται στη Βουλή… Στο δρόμο μπορεί να «μετριάστηκε» η αρχική ορμή του Αρχι-εισαγγελέως και τώρα πάνε να το λήξουν όσο γίνεται με λιγότερες συνέπειες… Μάλλον θα την πληρώσουν κάποια μικρά ψαράκια και όχι φυσικά Υπουργοί κτλ… Είναι ποτέ δυνατόν? Χαχα! Δημοκρατία δεν έχουμε?

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: