Γράμμα από την Αλάσκα

Δεν έχω αναγνώστες να μου στέλνουν γράμματα όπως ο Ροΐδης ή ο Ζορμπάς και γι’ αυτό αποφάσισα να υποκλέψω το γράμμα μιας κατοίκου της Wasilla από όπου προέρχεται και η επίδοξη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ SARAH PALIN. Αν και πιστεύω ότι όποιος και να βγει πρόεδρος στις ΗΠΑ θα κοιτάξει, και καλά θα κάνει, το καλό του λαού του.

Το γράμμα θα το βρείτε ολόκληρο εδώ.

Έχει σημασία να διαβάσετε πως μια αποτυχημένη Δήμαρχος 6000 κατοίκων, μια αλαζονική κυβερνήτης μπορεί αύριο, υπό προϋποθέσεις, να είναι πλανητάρχης.

3 σκέψεις σχετικά με το “Γράμμα από την Αλάσκα

  1. She inherited a city with zero debt, but left it with indebtedness of over $22 million [..] While Mayor, City Hall was extensively remodeled and her office redecorated more than once.

    Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει… 😉

    Το περασμένο φθινόπωρο νόμιζα ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στον πλανήτη είναι να καταλήξει πλανητάρχης ο Mike Huckabee. Τώρα δεν είμαι τόσο σίγουρος.

  2. Και εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα. Ήταν πολύ δουλειά να συνδυάσω σωστά τα δυο post. Αυτό και το άλλο στο thess. Αν είχα χρόνο θα είχε ενδιαφέρον

  3. Το ανησυχητικό είναι ότι τα χειρότερα από αυτά που γράφει η κυρία για την Sarah Palin , είναι και αυτά που την κάνουν δημοφιλή στους ρεπουμπλικάνους ψηφοφόρους. Το ότι προσπάθησε να απαγορεύσει κάποια βιβλία από την βιβλιοθήκη και να απολύσει τον βιβλιοθηκάριο που αρνήθηκε, για παράδειγμα, θα το θεωρούν ως ένα πολύ καλό λόγο για α την ψηφίσουν

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: