jump to navigation

ΠΑΜΑΚΑΣ Ιουνίου 5, 2008

Posted by argos in Άτιμη Κοινωνία, Politics, Thessaloniki.
trackback

Η κατάληψη της αίθουσας που συνεδρίαζε η σύγκλητος του ΠΑΜΑΚ από φοιτητές οδήγησε στην οκτάωρη ομηρία της συγκλήτου.

Βγαίνοντας έξω ο πρύτανης κ. Κουσκουβέλης είπε :

«Η πολιτική ομηρία έχει μετατραπεί σε ομηρία του κοινού ποινικού δικαίου από μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ»

Με την σειρά του ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε

Αυτά είναι τα γεγονότα και ο καθένας αποφασίζει ποιόν θα ακολουθήσει.

Πάμε όμως στα καραγκιοζιλίκια. Δυο καθηγητές ζητήσανε να φύγουνε για λόγους υγείας. Ένας από αυτούς και ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Πιπερόπουλος. Φώναζε και έσκουζε ότι έχει πίεση κοιτώντας την κάμερα ευθεία και έχοντας το κινητό στο αυτί του. Τελικά ήρθε το ΕΚΑΒ και όπως δείχνει η φωτογραφία, ενώ αυτοί προσπαθούνε να τον εξετάσουν αυτός παλεύει με το κινητό του. Πιθανόν προσπαθεί να ενημερώσει τους τηλεοπτικούς του φίλους.

Ο καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες

Advertisements

Σχόλια

1. xBerliner - Ιουνίου 5, 2008

Έτερων εκάτερον (ελπίζω η ορθογραφία να είναι σωστή).
Ο μεν Πιπερόπουλος, γνωστός δεξιός φίρμα το ΠΑ.ΜΑΚ.
Αλλά και οι άλλοι (οι φοιτητές) δεν πάνε πίσω.
Στην τελική υπάρχει ένας νόμος. Καλός ή κακός, αυτός είναι.
Και έναν νόμο δεν μπορεί μια ομάδα (που είναι μάλιστα και μειοψηφία) να τον καταργήσει με τη βία γιατί έτσι γουστάρει. Μπορεί να τον καταργήσει η πλειοψηφία των φοιτητών. Για την ακρίβεια νομιμοποιείται η μεγάλη πλειοψηφία. Αλλά φοβάμαι ότι όταν μια παράταξη πάει να περάσει με τη βία κάτι για το οποίο οι υπόλοιποι (πλειοψηφία) φοιτητές είτε αδιαφορούν είτε διαφωνούν τότε αυτό είναι φασισμός.

2. Zorba The Greek - Ιουνίου 5, 2008

Βλέπω τον έχεις τρελή συμπάθεια τον κ.καθηγητή (καθηγητής-τηλεσταρ γιά την ακρίβεια). Ούτε ο Λαζόπουλος με τον Κούγια τέτοια «αγάπη».

3. Argos - Ιουνίου 5, 2008

@xBerliner
όπως πρόσεξες δεν μπαίνω στην ουσία της διαμάχης, όχι γιατί δεν έχω άποψη αλλά γιατί δεν είμαι ειδικός και δεν ζω από κοντά την κατάσταση. Πηγαίνω σε παράπλευρη ιστορία που ίσως δείχνει και μια άλλη πλευρά της «ποιότητας» της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

@Zorba
Του έχω τρελλή συμπάθεια επειδή οι πρακτικές του και ο τρόπος που πλασάρει τον εαυτό του στο χαζοκούτι δεν συνάδουν με την ιδιότητά του καθηγτή ΑΕΙ. Αν ήθελε να εμφανίζεται σαν μαϊντανός έχοντας άποψη επι παντός, μπορούσε να παρατήσει την καριέρα του πανεπιστημιακού δασκάλου και να ξεκινήσει μια τηλεοπτική καριέρα. Σε τελική ανάλυση ο μισθός του που προέρχεται και από την φορολογία μου, του δίνεται για άλλο λόγο

4. xBerliner - Ιουνίου 5, 2008

Το ίδιο το γεγονός δείχνει την ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Φοιτητές που κλέβουν κάλπες (καλά όχι στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά γίνεται και αυτό)[*] και καθηγητές τύπου Πιπερόπουλου που ανεβάζουν πίεση μόλις δουν κάμερα.

[*] πάντως από ότι διάβασα στην ανακοίνωση των φοιτητών στο λινκ που δίνεις, πρέπει να τους πήρε ο ύπνος: γνώριζαν ότι το θέμα επρόκειτο να συζητηθεί, αλλά προτίμησαν μάλλον να κοιμηθούν και να πάνε αργά (μιας και ήταν στο τέλος της αντζέντας) από το να πάνε από την αρχή. Και τώρα τα ρίχνουν στον πρύτανη ότι και καλά τους κορόιδεψε. Θα ξεκινήσει η επανάσταση και αυτοί δεν θα το πάρουν χαμπάρι γιατί θα κοιμούνται.

5. Βλαδίμηρος - Ιουνίου 5, 2008

Συμφωνώ κι εγώ με την απάντησή σου στο Ζορμπά για τον μαϊντανό και την καμερολατρεία του …πρύτανη της ντεμεκ-οσύνης (sic) Παπαρόπουλου.
Δεν παραιτείται όπως προτείνεις επειδή περιμένει πρώτα να πάρει τη σύνταξη (όχι θα την αφήσει) και κάποιον τίτλο επίτιμου (ή αντίστοιχο) καθηγητή ώστε να λέει τις τηλε-αρλουμπο-κοινοτυπίες του με κάποιο επιπλέον κύρος.
Θυμίζω ότι υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

6. xBerliner - Ιουνίου 5, 2008

Το περίεργο είναι δεν βγήκε βουλευτής.

7. Τσούσκα ή Φούσκα | thess.gr - Ιουλίου 7, 2009

[…] Μα γιατί πρόκειται για τον Πιπερόπουλο. Αυτόν του ΠΑΜΑΚ, αυτόν της λεωφορειοπειρατίας, αυτόν του υποψήφιου […]


Sorry comments are closed for this entry

Αρέσει σε %d bloggers: