Ακόμη μια παγκόσμια μέρα

Δεν έχω να γράψω τίποτα. Αναπαράγω απλά το διαφημιστικό της Greenpeace. Το να έχουμε μέρες για γιορτές είναι εύκολο. Το δύσκολο έρχεται την επόμενη.

Στην Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος μοιράζει ποδήλατα, χωρίς να έχει κάνει τίποτα για την δημιουργία ποδηλατόδρομων, εκτός μιας ανακοίνωσης, με την συνδρομή του πρέσβη των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα φροντίζει να αγνοεί την μόλυνση που προέρχεται από τα αιωρούμενα σωματίδια ανακοινώνοντας μέτρα που θα έπρεπε να είχαν παρθεί χρόνια πριν.

Από την άλλη ο Νομάρχης μάζεψε μαζί με τον Μητροπολίτη κόσμο στην αυλή του και αφού είπε ότι η γενιά του φταίει για την κατάντια του πλανήτη, ευχήθηκε να διορθωθούν από μόνα τους τα πράγματα και μετάμοίρασε καλωπιστικά φυτά με σπόσνορες διάφορα φυτώρια.

Σαν Νομάρχης θα έπρεπε να κάνει εκδήλωση είτε στην Κορώνεια, είτε στην Περαία, είτε στην Μαυροράχη ή δεν ξέρω που αλλού. Βλέπετε όμως εκεί οι φωτογραφίες δεν θα είχαν Μ. Αλέξανδρο.

Ο ΣΥΝ από την άλλη, κάνει μια εκδήλωση στην πλατεία Ναυαρίνου , να δούμε πόση συμμετοχή θα έχουν.

Η Πρωτοβουλία έχει μια ανακοίνωση.

Όσο για αύριο, βλέπουμε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ακόμη μια παγκόσμια μέρα

  1. «Στην Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος μοιράζει ποδήλατα, χωρίς να έχει κάνει τίποτα για την δημιουργία ποδηλατόδρομων…»

    Τον αδικείς τον ατσαλάκωτο λέγοντας ότι δεν έχει κάνει τίποτα.

    Την περασμένη Παρασκευή τον παρακολούθησα στον (πάντα όμορφο) διάλογό του με τους πολίτες μέσω της TV100 και του Οραήλογλου να λέει ότι: έχει ΕΤΟΙΜΟ σχέδιο για ΔΙΚΤΥΟ ποδηλατοδρόμων αλλά για να μην επιβαρύνει περισσότερο την (επιβαρημένη από τα έργα του Μετρό) κυκλοφορία, ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ» Οοοοουυυυυ γιέςςςςςς.
    Κι έτσι λοιπόν η Θεσσαλονίκη μας θα είναι πρωτοπόρος ….. και οι Θεσσαλονικείς θα απολαμβάνουν …..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: