Θα αυτοκτονήσω με τόση #$%!

Ξέρω ότι γίνομαι κουραστικός αλλά έχω βαρεθεί πιά. Μόλις χτες έγραφα, ότι σε ότι αφορά στην υπόθεση του 15χρονου παιδιού από τα Γιαννιτσά, ότι αυτό που χρειάζεται να μάθουμε θα μας τα πει ο κ. Βασιλάκος. Σήμερα λοιπόν το πρωί, έπεσα σε ένα όμορφο πάνελ στην εκπομπή του Λυριτζή και του Οικονόμου στην κρατική ΝΕΤ. Προσκεκλημένος να μιλήσει ποιός; Μα προφανώς ο κ. Βασιλάκος. Πριν πει τα δικά του όμως βάλανε να μιλήσει ο κ. Γάκης του ΑΧΕΠΑ, ο ίδιος ο οποίος χτες δεν είχε αφήσει εκπομπή για εκπομπή.

Χτες λοιπόν σε εκπομπή της ΕΤ3 που τον είδα δεν επιβεβαίωνε αλλά ούτε και διεύψευδε την είδηση ότι το παιδί έκανε ότι έκανε επειδή το έμαθε από το Internet. Το λέγανε οι δημοσιγράφοι και αυτός κουνούσε το κεφάλι. Βλέπετε η αυτοκτονία μέσω Internet πουλάει περισσότερο και μας δίνει πάνω από 15 λεπτά δημοσιότητας.

Σήμερα λοιπόν, ο ίδιος άνθρωπος στην εκπομπή της ΝΕΤ, κατηγόρησε τους δημοσιογράφους των ιδιωτικών καναλιών, επειδή στηθήκανε με τις κάμερες έξω από το πατρικό του παιδιού. Συμπλήρωσε δε, ότι ούτε το Ίντερνετ είναι η αιτία αλλά ούτε και κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι αλλά το παιχνίδι του πνιγμού που είναι δημοφιλές στα πιτσιρίκια.

Εξ’ αιτίας αυτής της αλλαγής της στάσης του κ. Γάκη, που κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να οφείλεται σε χέρι που του βάλανε οι γονείς του παιδιού, άλλαξε και το ύφος της συζήτησης μετά.

παρένθεση 1η :

Από που μάθανε τα κανάλια την είδηση; ή Από το νοσοκομείο ή από την αστυνομία. Ακόμα και αν δεν την μάθανε από το νοσοκομείο, νομιμοποιείται ο εκπρόσωπός του να βγαίνει και να κάνει σόου με την τραγική υπόθεση ενός παιδιου, που εμπίπτει και στα προσωπικά δεδομένα;

Τέλος πρώτης παρένθεσης

Στην συνέχεια ήρθε και η ώρα του Βασιλάκου όπου χαριτωμένα μας συστήθηκε σαν μέλος της DART, λέγοντας ότι » είχα μια δράση σαν Βασιλάκος της ΕΕΧΙ, είχε μια δράση και το Μάνος Σφακιανάκης (Ο προϊστάμενος της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος) και είπαμε να της ενώσουμε σε ένα στρογγυλό τραπέζι»

Μπράβο ρε φίλε. Τι ακριβώς κοινό έχει η δική σου ράση με την ΔΙΩΞΗ ηλεκτρονικού εγκλήματος; Πως ένας γλωσσολόγος με θητεία στο λεξικό του Μπαμπινιώτη νομιμοποιείται να βρίσκεται σε ένα όργανο όπου θα έπρεπε να αποτελείται από επιστήμονες και όχι από εκπροσώπους κατασταλτικών μηχανισμών και τους δικούς τους. Δηλαδή αν εγώ χρησιμοποιώ λεξικά μπορώ να γίνω σύμβουλος του Μπαμπινιώτη;

παρένθεση 2η

Αλήθεια γιατί ένωση Ελλήνων Χρηστών Ίντερνετ; Το Ίντερνετ δεν καταργεί σύνορα; Γιατί η ένωσή σας τα δημιουργεί και σε ψηφιακό επίπεδο; Δεν πιστεύω ότι μπορεί να είναι ρατσιστικό το θέμα.

Τέλος 2ης παρένθεσης 

Στην συνέχεια και ενώ ο κ. Βασιλάκος έδινε τα φώτα του στο κοινό έδωσε ένα παράδειγμα προφύλαξης από τα «κακά» site εξηγώντας πως μπορεί κανένας να προστατευτεί με τον INTERNET EXPLORER, βήμα – βήμα, γιατί ως γνωστόν δουλεύουμε και στο in.gr και είμαστε του Bill παιδιά. Χώρια που η αναφορά σε ένα προιόν αποτελεί διαφήμιση, μια και ο άσχετος γονιός μένει με την εντύπωση ότι ο ΙΕ σώζει !!!

βρήκε βέβαια και η αστυνομία να πανηγυρίσει την αποτροπή 3 αυτοκτονιών στο/από το ΙΝΤΡΕΝΕΤ. Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά; Έρχομαι λέω σε κάποιον «βαρέθηκα, δεν την θέλω την ζωή μου», μου λέει » Όχι ρε φίλε αμάν» και με αποτρέπει; Εϊναι μετρήσιμο μέγεθος; Πως;

Έλεος ρε παιδιά, μαζευτείτε

3 σκέψεις σχετικά με το “Θα αυτοκτονήσω με τόση #$%!

  1. Παράθεμα: buzz
  2. Αυτόν τον Βασιλάκο πως τον κονομήσαμε; κληρονομιά;
    Πόσοι χρήστες του Ελληνικού Ίντερνετ αποτελούν αυτήν την πως την είπαμε; ΕΕΧΙ;

    Εγώ λέω να δηλώσω πως σερφάρω από την Μογγολία. Εκεί δε θα έχει Βασιλάκο να μου κάτσει στον σβέρκο και να μιλάει εκ μέρους μου

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: