Για τους Έλληνες

Τέλειωσε η μέρα της Αμαλίας, ίσως και το Σαββατοκύριακό της. Ναι, οι πιο πολλοί θα ξεχάσουμε την Αμαλία ώσπου ένα περιστατικό να μας την θυμίσει ξανά. Κάπως έτσι έγινε με την Ρικομέξ ή με το Σάμινα.

Είναι φυσιολογικό το να ξεχνάς; Μάλλον ναι, έχει δείξει η εμπειρία.

Τότε τι κερδίσαμε με την υπόθεση της Αμαλίας;

Σε ότι αφορά στο σύστημα υγείας; Σχεδόν τίποτα.

Εκτός και αν την επόμενη φορά αυτός που συμμετέχει σε μια δοσοληψία «ιατρική» σκεφτεί ότι  το όνομά του μπορεί να βρεθεί σε ένα post που θα υπάρχει μεγαλύτερο διάστημα από τις ανούσιες εκπομπές του Μάκη.

Αυτό που σίγουρα κάποιοι θα είδαν από όλη την κίνηση, είναι ότι ακόμα και η αντίδραση από τον καναπέ μετράει, κάνει άλλους που βρίσκονται επίσης σε καναπέδες να σκεφτούν, ίσως για δευτερόλεπτα ή λεπτά, πάντως σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να πουν ότι δεν γνωρίζουν. Ίσως οι ίδιοι οι bloggers να κατάλαβαν ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά, εφ’ όσον όμως χρησιμοποιήσουν κατάλληλα τα κλασσικά μέσα. Αν δεν φτάσεις στο γυαλί, δεν υπάρχεις σαν είδηση.

Η συμμετοχή, ανεξάρτητα του τι είχε ο καθένας στο μυαλό του, είναι θετική εξέλιξη σε κάθε περίπτωση. Η πορεία θα δείξει πως αλλάξαμε, αν αλλάξαμε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Για τους Έλληνες

  1. Ίσως οι ασθενείς που βρίσκονται αυτήν την στιγμή στα νοσοκομεία να γλιτώσουν κάποια ταλαιπωρία, μέχρι να ξεχαστεί το ζήτημα και το πράγμα να τελειώσει εκεί. Αλλά μπορεία και κάτι καινούργιο να ξεκινάει.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: