Τέλος;

Ακόμη ένα συλλογικό blog σταμάτησε. Το diablog, χτες, δήλωσε ότι » Τo diablog κλείνει σήμερα τον κύκλο του …… ύστερα από 13 μήνες συνεχούς και, ελπίζουμε, αξιοπρόσεκτης παρουσίας στην ελληνική μπλογκόσφαιρα.»

Με τα παιδιά του diablog ξεκίνησα στραβά και αυτό εξ’ αιτίας της έμφυτης καχυποψίας μου. Στην πορεία γνωριστήκαμε και virtual αλλά και εκ του σύνεγγυς. Ακόμα και αν δεν συμφωνούσα με όλα, ήταν μια ακόμη φωνή στην μπλογκόσφαιρα, που προσπαθούσε να ταρακουνήσει τους ανθρώπους γύρω της. Τι κατάφερε; Αυτό μόνο ο καιρός θα το δείξει. Λυπάμαι μόνο που η τελευταία επαφή με τα παιδιά ήταν η διαφωνία μας στην περίπτωση της κίνησης για την απαξίωση.

Ελπίζω να βρεθούμε σε άλλους αγώνες. Ευχαριστώ για την συντροφιά.

2 σκέψεις σχετικά με το “Τέλος;

  1. Ήσουν πράγματι ο πρώτος (ή ο δεύτερος μετά τον Θοδωρή) που είχε σχολιάσει την εμφάνιση του diablog, και την είχες σχολιάσει αρνητικά. Είσαι πάντα καυστικός στην κριτική σου, χάρισμα για έναν blogger!
    Το τι κατάφερε το diablog θα το δείξει πράγματι ο καιρός. Όμως, νομίζω ότι η δυναμική του διαδικτύου δεν αφήνει περιθώρια για «επικήδειους».

    Σ’ ευχαριστώ για το ποστ – Νάσαι βέβαιος ότι κάπου θα ξαναβρεθούμε!

  2. Μαρία έχω αρχίσει να αμφιβάλω για την «δυναμική του διαδικτύου» τουλάχιστον σε ότι αφορά τους συμπατριώτες μου, παρ’ όλα αυτά συνεχίζω.
    Δεν θέλω να εκλάβεις το post σαν επικήδειο και γι’ αυτό και έχω ερωτηματικό στον τίτλο. Είμαι σίγουρος ότι θα ξαναβρεθούμε.Να είστε καλά

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: