jump to navigation

Προς Εξαφάνιση 27 Δεκεμβρίου, 2006

Posted by argos in Άτιμη Κοινωνία, Life, Politics.
trackback

 Η φύση παίζει παιχνίδια και συνήθως εις βάρος όλων όσων την αψηφούν. Έτσι και οι Αμερικάνοι που έχουν συνδέσει την πολική αρκούδα με την κουλτούρα της Coca Cola έφτασαν στο σημείο να προτείνουν την είσοδό της στην λίστα με τα απειλούμενα προς εξαφάνιση ζώα. Γιατί; Γιατί το φαινόμενο του θερμοκηπίου, για το οποίο οι ΗΠΑ έχουν πάρα πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης, έχει μειώσει την περιοχή των αρκτικών πάγων όπου κυνηγά η πολική αρκούδα.

Οι Αμερικάνοι είναι ζωόφιλοι αλλά μόνο όταν πρόκειται για ζώα που τους έχει μάθει η καταναλωτική κουλτούρα τους. Θυμίζω ότι  η συνθήκη του Κυότο δεν έχει επικυρωθεί από τους Αμερικάνους.

Σχόλια

1. moc - 27 Δεκεμβρίου, 2006

Ενώ οι Έλληνες που είναι φιλόζωοι ούτως ή άλλως και ανεξαρτήτως καταναλωτικής κουλτούρας γιατί δεν πρότειναν την είσοδο της πολικής αρκούδας στα υπό εξαφάνιση είδη;

Άσε μας ρε εθνικομούρη, αντιαμερικανάκι, που νομίζεις ότι για την μιζέρια σου ευθύνονται μόνο οι ΗΠΑ …

2. argos - 27 Δεκεμβρίου, 2006

Εκτός από φιλόζωοι και χωρίς καταναλωτική κουλτούρα, οι Έλληνες είναι και ευγενικοί, ζωντανό παράδειγμα το σχόλιό σου.

Ίσως θα έπρεπε να βγάλεις τις παρωπίδες σου πριν διαβάσεις το post μου. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι :
α) Είμαι μίζερος
β) Είμαι Εθνικομούρης (σε παλιότερα post μπορεί να με κατηγορούσες για το αντίθετο)
γ) Αντιαμερικάνος (αν ακολουθούσες τα link ίσως να έβλεπες ότι δεν σε οδηγούσαν σε αντιαμερικανικές σελίδες, αλλά σε Αμερικανικές)

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν δουλεύεις στην Αμερικάνικη πρεσβεία ή για την Αμερικάνικη κυβέρνηση, δεν είσαι υποχρεωμένος να την υπερασπίζεσαι με τόσο μένος. Αν δεν σου αρέσει ότι γράφω μπορείς :

α) Να μην με διαβάζεις
β) να ανοίξεις ένα blog και να γράφεις τι φιλοαμερικανικές και μη εθνικομουρικές απόψεις σου
γ) να μεταναστεύσεις στις ΗΠΑ για να μην ασχολείσαι με μίζερους σαν και μένα.

Καλή Χρονιά

3. logic - 27 Δεκεμβρίου, 2006

Αγαπητέ μου, αυτό το ποστ είναι μάθημα στο πώς να κάνει κανείς προπαγάνδα και δη αντιαμερικανική. Όποιος διαβάσει το ποστ σου σε αντιδιαστολή με ολόκληρο το δημοσίευμα στο οποίο παραπέμπεις, θα καταλάβει πάρα πολύ καλά ότι τις παρωπίδες τις φοράς εσύ κι όχι ο/η moc που σχολίασε παραπάνω.

Αλήθεια, σε αυτό που έγραψε ο/η moc: Ενώ οι Έλληνες που είναι φιλόζωοι ούτως ή άλλως και ανεξαρτήτως καταναλωτικής κουλτούρας γιατί δεν πρότειναν την είσοδο της πολικής αρκούδας στα υπό εξαφάνιση είδη; δεν είδα να δίνεις καμιά ουσιαστική απάντηση πέρα από την ειρωνική σου πρώτη παράγραφο.

Έχει πλάκα αυτό ως «επιχείρημα»: Αντιαμερικάνος (αν ακολουθούσες τα link ίσως να έβλεπες ότι δεν σε οδηγούσαν σε αντιαμερικανικές σελίδες, αλλά σε Αμερικανικές). Ε, εντάξει, αφού το λινκ παραπέμπει σε αμερικανική εφημερίδα τότε έπεται λογικά ότι δεν είσαι αντιαμερικανός. Μήπως να διάβαζες κανένα βιβλίο για τη Λογική; Διότι για την Προπαγάνδα πρέπει να έχεις διαβάσει αρκετά.

Επίσης γράφεις: δεν είσαι υποχρεωμένος να την υπερασπίζεσαι με τόσο μένος. Εγώ πάντως δεν είδα κανένα μένος. Είδα κάποιον που είπε την άποψή του και βλέπω κάποιον άλλον που αντί να απαντάει στην ουσία γράφει άλλα αντ’ άλλων.

Και το καλύτερο: Αν δεν σου αρέσει ότι γράφω μπορείς :

α) Να μην με διαβάζεις
β) να ανοίξεις ένα blog και να γράφεις τι φιλοαμερικανικές και μη εθνικομουρικές απόψεις σου
γ) να μεταναστεύσεις στις ΗΠΑ για να μην ασχολείσαι με μίζερους σαν και μένα.

Δηλαδή: Εάν δεν σου αρέσει ό,τι γράφω τότε μην το σχολιάζεις γιατί εμένα δεν μου αρέσει να μου κάνουν σχόλια στο blog μου τα οποία πρεσβεύουν μια διαφορετική άποψη από τη δική μου.

Εάν είναι έτσι, αγαπητέ μου, βάλε ένα banneraki στο blog σου που να το γράφει αυτό ώστε να μην μπαίνει στον κόπο ο κάθε αναγνώστης που διαφωνεί μαζί σου να γράψει σχόλιο.

Έτσι θα έχεις μόνο σχόλια που θα συμφωνούν μαζί σου και θα νιώθεις και εσύ καλά και οι σχολιαστές σου και όσοι έρχονται εδώ μέσα θα λένε πω, πω, τι ωραία που τα λέει αυτός, δες όλοι συμφωνούν μαζί του.

Καλή χρονιά και σε σένα και με λιγότερο (αριστερό) φασισμό.

ΥΓ. Α, τώρα είδα το blogroll σου και κατάλαβα… το Gloria Mundi είναι διαφωτιστικό των ιδεοληψιών σου.

ΥΓ. Υπόψιν ότι ο στόχος του Κυότο για την Ελλάδα είναι η αύξηση των αερίων του θερμοκηπίου κατά 25%. Έτσι και ήταν μείωση και την υπογράφαμε ως χώρα τότε να έβλεπες πού θα πήγαινε το κόστος ζωής και η οικονομία σ’ αυτήν την χώρα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι για σένα πάλι θα φταίγανε με κάποιον τρόπο οι αμερικανοί.

4. Oneiros - 27 Δεκεμβρίου, 2006

138 λέξεις χαμένες, Argos, τι ασχολείσαι; Δεν ξέρεις ότι οι σκληροί δεν διαβάζουν;

5. argos - 27 Δεκεμβρίου, 2006

Επειδή σου αρέσει να βλέπεις μόνο ότι σε βολεύει logic, θα σου θυμίσω ότι όταν μπαίνεις στο blog κάποιου έχεις σαφώς το δικαίωμα να το σχολιάζεις, αφού έχει ανοιχτά τα comment. Το να μπαίνεις, να διαφωνείς και να βρίζεις (εθνικομούρη, μίζερε) δεν νομίζω ότι εμπίπτει στα πλαίσια του σχολιασμού, γι’ αυτό και η παρότρυνση του τέλους. Κατανοητό;

Αν θέλεις σχολιασμό για τους Έλληνες θα σου σχολιάσω, αφού παραδεχτώ φυσικά ότι δεν είναι φιλόζωοι και ότι σαφώς ακολουθούν τα καταναλωτικά πρότυπα που βρίζουν, ότι αν οι πολικές αρκούδες υπήρχαν στην Ελλάδα και όχι στην Αλάσκα, θα αναγκαζόντουσαν από την ΕΕ να την εντάξουν στα προς εξαφάνιση είδη.

Αν πρόσεξες, πουθενά δεν έκανα σύγκριση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, δεν είμαι τόσο ηλίθιος, άσχετα τι πιστεύεται. Αυτό που ήθελα να δείξω είναι αυτό που λέει η πρώτη φράση, απλά εσείς προτιμήσατε να δείτε το δάχτυλο.

Θα πρέπει να αποφασίσετε τι είμαι, «εθνικομούρης» ή «αριστερός φασίστας»;

Επ’ ευκαιρίας, παλληκάρια (logic & moc), πως χαρακτηρίζεται κάποιον που μπαίνει, σχολιάζει και νε πολλοίς βρίζει σε ένα επώνυμο (δες στο about) blog και δεν αφήνει ούτε Url ούτε και e-mail πραγματικό παρά μόνο την ΙP του;

Υ.Γ.Το gloria mundi είναι στο blogroll μου για πολλούς λόγους, εκτός των ιδεολογιών, που δεν έχω υποχρέωση να στους δικαιολογήσω.

6. argos - 27 Δεκεμβρίου, 2006

Και επειδή το ξέχασα, το ότι παραπέμπω σε Αμερικάνικα link σημαίνει, για σένα, που έχεις διαβάσει βιβλία λογικής, ότι δεν χρησιμοποιώ τα λόγια και τα σχόλια κάποιου Αντιαμερικάνου αλλά τα λόγια και τα σχόλια των ίδιων των αμερικάνων. Αυτό της καταναλωτικής κουλτούρας είναι μέσα από το πρώτο Link.

Πάντως ευχαριστώ για το μάθημα της λογικής.

7. Tyxod - 28 Δεκεμβρίου, 2006

Πότε έγινες πράκτορας της Κούβας και δεν το πήραμε χαμπάρι; Viva la revoluθion! Viva el oso polar!

ΥΓ. Gloria mundi δεν λεγόταν και το blog του Pol Pot;

8. argos - 28 Δεκεμβρίου, 2006

Χρόνια Πολλά σύντροφε Tyxod.
Είμαι γνωστός πράκτορας των Κουβανών. Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Pol Pot έβγαινε σαν gloria mundi.
Μας πιάσανε….

9. V.M.P./D.S. v.2.0 » Blog Archive » Απροκάλυπτη επίθεση με γκαζάκια από @-γνωστούς ακροδεξιούς κατά του Άργου, την ώρα που δειπνούσε με μια πολική αρκ - 2 Ιανουαρίου, 2007

[…] Viva la revoluθion! […]


Sorry comments are closed for this entry

Αρέσει σε %d bloggers: