Μια από τα ίδια

logo.jpg

Η κυρία Αράπογλου παρουσίασε το λογότυπο και το όνομα της παράταξής της «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια», προφανώς σε αντιπαράθεση με τον σημερινό ρόλο κομπάρσου που έχει. Ελπίζω βέβαια σε περίπτωση ήττας της, να μην χρειαστεί να ψάχνουμε για αντικαταστάτη, όπως συνηθίσαμε τα τελευταία 20 χρόνια.

Ανέμπνευστο και το λογότυπο της σε τρία χρώματα, αναμενόμενα, και με την γραμμή στο Θ να σχηματίζει της πολεμίστρες του Λευκού Πύργου. Δεν κατάφερε ούτε και αυτή να αποφύγει να χρησιμοποιήσει για έμβλημά της το κλασικό σύμβολο της πόλης, που υπήρξε φυλακή.

Μα καλά κανενός δεν του αρέσει η καμάρα.

3 σκέψεις σχετικά με το “Μια από τα ίδια

  1. H Θεσσαλονίκη έπεσε δυστυχώς αυτή τη φορά θύμα της ανούσιας γυναικομανίας της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ (για την ακρίβεια του μυστηριώδους, πλην άνευ φαντασίας προεδρικού περιβάλλοντος).

    Προϊόν συμβιβασμού η κυρία Αράπογλου, συμβιβασμού των τοπικών μηχανισμών και των ακατανόητων προεδρικών εμμονών. Ανεύθυνοι πειραματισμοί στο κεφάλι των πολυπαθών Θεσσαλονικέων που μένουν για ακόμα μια φορά στο έλεος της ακροδεξιάς και των φανατισμών, ενώ θα είχαν μια μοναδική ευκαιρία να εκλέξουν ένα ανεξάρτητο, ξεκούραστο δήμαρχο, ένα άτομο με worldliness και φαντασία όπως ο Μπουτάρης.

    Υπάρχει ακόμα καιρός;
    α.μ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: